337 разследване за въглеродна стомана и алуминиеви изделия от стомана

337 разследване за въглеродна стомана и алуминиеви изделия от стомана

Date:May 05, 2016

На местно време 26 април Съединените щати Стийл Корпорейшън се прилагат към Международната търговска комисия на Съединените щати, искането за Китай той Bei желязо и стомана група, Шанхай Бао стомана групата и други 40 китайски предприятия стомана износа САЩ въглеродна стомана и изделия от стомана подадени 337 разследване и публикува постоянно изключване или възбрани. Това ще отнеме на Международната търговска комисия на Съединените щати 30 дни да се оцени на петиция и след това решава дали да извърши разследване или не. Веднъж след подаване отговорите на неуспех, тогава китайски предприятия стомана е вероятно да се изправи пред на антитръстовите глоби за разследване.


Съединените щати Стийл Корпорейшън предшественик е основан през 1864, Карнеги Steel Company, е със седалище в Съединените щати най-големите интегрирани предприятия стомана. Обвиняемия китайски стомана предприятия и техните дилъри colluded контрол по цени, кражба на търговски тайни и чрез фалшиви етикет, за да се избегне търговията данък, изискванията съгласно на Съединените щати "1930 година данъчно право" раздел 337 разследване, да блокирате китайски стомана, продукти за износ за Съединените щати market.the САЩ Steel Corporation, ще използва всички средства да се борят за справедлива търговия и продължава през антисубсидийните и антидъмпингови случаи, насърчаване на съществуващите правоприлагаща дейност.

337 разследването се отнася до Съединените щати Международната търговска комисия може да бъде в съответствие с раздел 337 от 1930 година края на данъчния закон, започнала разследване на нелоялните поведението на импортиране търговски санкции.


Началник на търговия търговията Remedy Бюрото посочва адрес и заяви, 337 изследването се фокусира върху нарушение на правата на интелектуална собственост и стоманени продукти е относително зрели продукти, няма такова нещо като интелектуална собственост спор. Така наречените интелектуална собственост нарушение твърденията са без фактическо основание, се надявам, че Международната търговска комисия на Съединените щати да отхвърли жалбата. Съединените щати Стийл Корпорейшън за китайските металургия, подадени 337 разследване е база на китайския износ на стомана са се увеличили рязко. В началото на 2014 г., китайски стомана износ продължи да нараства, до края на 2015, стомана износ се падат над 10 % общо продукция.

По време на търговските търкания с на света най-големият производител на стомана в Китай досега движението на Съединените щати Стийл Корпорейшън е най-дръзките и интензивно действие.

В момента китайски стомана производство представлява почти половината от света. Китайски стомана износ кауза международни анти-дъмпинг, но в името на нарушение на правата върху интелектуалната собственост на оплакват, това е първият случай. Директор на Китайската асоциация стомана даде адрес и каза, че те са били шокирани от "337 разследване" прилагане на САЩ Steel Corporation, съответните контрол производство, Цена, изградят произхода и на така наречените интелектуална собственост правата нарушение такси въз основа на никакви факти, противоречие и свързани с позицията. Следователно с надеждата, че Съединените щати международната търговия на Комисията да отхвърли жалбата.

Директорът също така заяви, че Китай желязо и стомана асоциация, индустрия организация, винаги стриктно спазват от китайски закони и в съответствие с правилата на многостранни международни дейности.

Директорът подчерта, че стоманената промишленост в Китай и Съединените щати имат широки общи интереси, Китайски металургия се споразумяват да обменят мнения чрез комуникация, диалог и консултациите със Съединените щати да направи и двете страни може напълно и се стремят да съвместно да поддържат пазарна поръчка, се противопоставят на търговски протекционизъм и съвместно справяне с глобалните стомана свръхкапацитет проблем.


Един чифт: S31635 неръждаема стомана табела, Китай доставчик

Следваща: Китайски производител въглеродна стомана безшевни тръби