90% от стоманените търговци на зимата в края на тази година

90% от стоманените търговци на зимата в края на тази година

Date:Jan 03, 2019

Основната причина за оптимизма за тенденцията след годината е ниското производство на стоманодобивни предприятия, а тази година силата на ограниченията за екологично производство се е увеличила, годишният инвентар вероятно ще надхвърли бизнес очакванията достигна нов връх.


А в случая с контрола върху недвижимите имоти началото на търсенето надолу по веригата ще бъде по-активно, съхраняването през зимата и е мъдър избор. Освен това около 3% от хората споменаха, че миналата година поради стоманодобивните предприятия да купуват по-ниски цени след загубата на зимно съхранение, тази година няма да има зимно съхранение. В крайна сметка 90% заявиха, че ще направят ясно съхранението през зимата.


Като цяло, анализаторите казаха, че ограниченията за производство на опазване на околната среда, регулирането на недвижимите имоти и други множество фактори, причинени от пазара за очакванията на следпродажбения пазар, като цяло са оптимистични, е основната причина, поради която търговците на стомана избират зимните складове. И общото количество на зимните складове ще се увеличи от миналата година.


Вярваме, че 2019 г. ще бъде голяма година за материалите от неръждаема стомана, имаме голямо количество материали от неръждаема стомана на склад за бърза доставка и спешни поръчки


Заповядайте да се свържете с нас, ще има 24 часа / 7d услуга за вас!


Честита Нова Година на всички !

Един чифт: Технология на обработка на супер дуплекс заварена тръба от неръждаема стомана

Следваща: Как да поправим повърхността от неръждаема стомана и плоча 8k BA?