90 % от стомана търговци съхранение зимата края на тази година

- Jan 03, 2019-

Основната причина за оптимизъм за тенденцията след годината е ниско производство на мелници стомана, и тази година околната среда производствени ограничения сила се е увеличил, годишната инвентаризация е вероятно да надхвърлят очакванията на бизнес удари нов връх.


И за контрол на недвижими имоти, веригата искане за стартиране ще бъдат по-активни, съхранение зимата и е мъдър избор. В допълнение около 3 % от хората се споменава, че миналата година поради мелници стомана да купуват по-високи цени след загубата на зимния гардероб, ще има не зимата съхранение тази година. В крайна сметка 90 % каза, те ще направят ясно съхранение зимата.


Във всички анализатори, че опазването на околната среда производствени ограничения, недвижими имоти регламент и други множество фактори, причинени от пазара за очакванията на резервни части е по принцип оптимистичен е основната причина защо стомана търговци избират зима съхранение. И общата сума на съхранение зимата ще се увеличи от миналата година.


Ние вярваме, че годината на 2019 ще бъде голяма година за материали от неръждаема стомана, имаме голямо количество материали от неръждаема стомана в запасите за спешни поръчки и бърза доставка


Вие сте добре дошли да се свържете с нас, ще има 24 часа / 7d услуга за вас!


Честита Нова година на всички!

Един чифт:Технология за обработка на супер дуплексна неръждаема стомана заварени тръби Следваща:Как да поправите неръждаема стомана & плоча лист 8k BA повърхност?