"По пътя по целия път" подчертайте силата на силата на международното стомано оформление

- May 23, 2017-

Церемонията по откриването на "Форума на срещата на високо равнище в областта на международното сътрудничество" се проведе в Пекин на 14 май. Президент Xi Jinping присъства и изнесе реч, озаглавена "Изграждане" по пътя на "Работа заедно". Ши Джинпинг посочи, че през 2013 г. в Казахстан и Индонезия са предложени да се изгради икономическата зона на коприната път и 21-ви век морски копринен път, инициативата "еднопосочна". През последните четири години повече от 100 държави и международни организации активно подкрепяха и участваха в изграждането на "една страна на пътя". Важните резолюции на Общото събрание на ООН и на Съвета за сигурност на ООН също бяха включени в "еднопосочното" строителство. "По пътя" постепенно изграждане на концепцията в действие, от видението в действителност, изграждането на плодотворен.


Китай ще работи с редица международни финансови и развойни агенции, които да подкрепят проектите "по един път по пътя", включително от Китайската инвестиционна банка на азиатската инфраструктура и от новата БРИКС. Като регионална финансова институция, създадена от Китай, основната дейност на Азиатската инфраструктурна инвестиционна банка е да подпомага инфраструктурата в Азиатско-тихоокеанския регион.


Китай ще увеличи средствата "един път" за подкрепа на новата столица от 100 милиарда юана; в същото време да се насърчат финансовите институции да извършват RMB задгранични фондове бизнес, мащабът се очаква да около 300 милиарда юана. От 2014 г. до 2016 г. общият обем на търговията на Китай с "едната страна по пътя" надхвърли 3 трилиона щатски долара, докато Китай инвестира повече от 50 милиарда долара в "страна по пътя". Китайските предприятия са построили над 50 държави в повече от 20 страни, икономическото и търговско сътрудничество, за да създаде близо 1,1 млрд. Долара данък и 180 000 работни места.


Държавата все повече и повече внимание на развитието по протежение на пътя, желязо и стомана предприятия трябва да се промени от собствената си технология, за да се адаптират към по-добре излезе стратегия.

QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png189287219.jpgЕдин чифт:90 градусов лакът Следваща:Съединените щати ще стартира санкции срещу Япония и Южна Корея