Април Stahlindustrie PMI индекс Für Zwei Aufeinander Folgende Маджоре полетата фон 49,1 % Wurde

- May 03, 2017-

През април стоманодобивната промишленост PMI индекс е 49.1 %, надолу 1,5 процентни пункта спрямо предходния месец и намалява за два последователни месеца.

Сред тях индексът на производството нарасна до четири пъти най-високите в почти една година; завършен продукт склад индекс експанзия от февруари 2015 най-високата; и на новия ред индекс, индекс на цени на покупка падна до 50 % за първи път тази година под линия. PMI показва че производство на стомана през април най-високо ниво, поръчките паднаха, на натрупването на корпоративния запаси, разходите за суровини да подкрепят липсата на цените на стоманата.

Нови поръчки за стоманодобивната промишленост през април също се завръща в под 50 % от интервала на свиването от 46,9 % след изтичането на 3 месеца, надолу 3,7 процентни пункта от предходния месец, и двамата падна до най-ниската от юли 2016. Това показва, че цените на стоманата падна рязко и положението на финансови ограничения, агенти и крайните потребители да стомана поръчки по-предпазливи, стоманени поръчки получени намаляване на натиска за продажба се е увеличил значително.

Април вътрешни цени на стоманата освен ребаунд в края на месеца, цял месец шокове падна. Главно поради настоящите вътрешни стомана доставка налягане увеличава, плътно столицата, суровината струва поддръжка отслабена. Обаче с вътрешни макроикономически развитие, стомана и производствен капацитет за укрепване на управлението на околната среда, цените на стоманата имат положително въздействие, последните ребаунд в цени на стоманата. Се очаква в може вътрешните цени на стоманата ще бъде шокове да изпълните тази тенденция.За нас

Htongsteel се очертава като едно гише разтвор водещ доставчик за всички ви стоманени тръби, стоманена плоча, стомана бар & стоманени тръби фитинги изисквания. Ние сме един от най-големите износители & дистрибутори на тръба от неръждаема стомана, неръждаема стомана табела & неръждаема стомана бар в Китай. Нашите продукти са били широко използвани в много области в страната и чужбина. Всеки отдел са под перфектно управление и напълно автоматизирана производствена да предлагаме най-качествените продукти и бързи услуги на нашите клиенти.

Ако имате намерение да ни разберат, тогава го наричат скоро.

    

HTTPS://sxhtsteel.EN.Alibaba.com/

 

Тел: +86 029 89306039

Факс: 029-89306039

Един чифт:310S неръждаема стомана кръг Бар Следваща:Желязо и стомана, цените през втората половина на високите и нестабилни