Политика за околната среда ограничено производство дори по време на бомбардировките период стоманата скочиха няколкостотин Юан

- Oct 10, 2018-


Спот пазара продължава да се покачва. Различни от вчера, на север-юг стоманени цени са малки стабилно покачване в основния тон, търговците по-единни операция. Сделката е една малка промяна в темпо, поради вчера на обема на стоките, предварително на пазара днес, но горещите пазари юг леко охладено, цялостната експедиционната бележка не е достигнал нивото на вчера, може да се измерва само с нормални. Северна пазар има добра сделка, пазарът е активен, веригата попълването на положителните, търговец табелата два пъти вдигна мнозинството. Но общото положение е нормално попълване на банката след фестивала, спекулативни фондове да въведете положението все още не изглежда.


KIMBERLY PIPE 12- (164).jpg


В момента след общите постижения на пазара извън предишните очаквания на пазара, повечето от мненията преди фестивала че октомври стомана или първо да потискат отношението на младите хора. Но възвести на Начало не целия тон ще се промени, независимо дали това означава, че стомана града да започне вълна от устойчив силен възходящ пазар?

За кратък период на непрекъснато покачване на пазара на сребърни десет времето не е твърде зрели. Но на голям тон на сребро десет шока няма да променят много в момента. Но темпото ще промени малко.

Един чифт:Какво да купуваме в стомана Производството на пет основни сорта в миналото тригодишно високо производство е особено очевидно Следваща:201 неръждаема стомана тръба и доставка