Прекомерна защита на търговията, причинена от липсата на коригиране на цените на стоманата

- May 15, 2017-

В отговор на американското антидъмпингово и изравнително разследване на механични тръби от въглеродна стомана и легирани стомана, внесени от Китай, Wang Hejun, директор на Бюрото за разследване на търговските средства в Министерството на търговията на Китайската народна република, заяви: изявление на 11 май, че прекомерните мерки за търговска защита доведоха до стоманодобивните компании в САЩ Липсата на преструктуриране на промишлеността и загубата на международна конкурентоспособност не само навредиха на интересите на търговските партньори, но също така помогнаха да се решат проблемите, пред които е изправена американската стоманодобивна индустрия.


10 май, американското министерство на търговията издава известие за Китай, Германия, Индия, Италия, Южна Корея и Швейцария, вносът на механични тръби от въглеродна стомана и легирана стомана, изстрелвани от студено, инициира антидъмпингови разследвания, а Китай и Индия, от проучването на тези продукти.


Уанг Хююн посочи, че САЩ често по вноса на стоманени продукти, за да инициират разследвания за корекции на търговията и да предприемат ограничителни мерки, предизвикват голяма загриженост от членовете на СТО. Според статистиката на Американската международна търговска комисия от 2000 до 2016 г. Съединените щати съставляват общо 283 чуждестранни вноса на облекчени мерки, от които 147 са за стоманени продукти, съставляващи 52%. Прекомерните мерки за търговска защита доведоха до липсата на промишлено преструктуриране и загубата на международна конкурентоспособност на американските стоманодобивни компании, което не само навреди на интересите на търговските партньори, но и помогна за решаването на проблемите, пред които е изправена американската стоманодобивна индустрия.


Ван Хююн подчерта, че Китай винаги се е противопоставял на разследването за злоупотреба с търговска защита. Мерките за отстраняване на често срещаните търговски мерки не само ще помогнат за облекчаване на вредата, претендирана от американските кандидати, но и ще навредят на интересите на американската индустрия надолу по веригата. Надяваме се, че американските разследващи органи ще разгледат внимателно и справедливо случая и ще създадат стабилна и предвидима пазарна среда за търговията и сътрудничеството на стоманодобивната промишленост.За нас


Htongsteel се очертава като единственият водещ доставчик на решения за всички ваши стоманени тръби, стоманени плочи, стоманени пръти и стоманени тръби фитинги изисквания. Ние сме една от най-големите износители и дистрибутори на тръба от неръждаема стомана, неръждаема стомана и неръждаема стомана бар в Китай. Нашите продукти са широко използвани в много области, както в страната и чужбина. Всеки отдел е под перфектно управление и напълно автоматизирана продукция, за да предложи на нашите клиенти най-качествените продукти и бързи услуги.


Ако имате намерение да ни разберете, обадете го скоро.Тел: +86 029 89306039

Факс: 029-89306039


Един чифт:Желязо и стомана, цените през втората половина на високите и нестабилни Следваща:Стоманени производствен капацитет е влязъл в решаваща периода