Желязо и стомана, цените през втората половина на високите и нестабилни

- May 27, 2017-

Според репортер разбират, че тази година трябва да премахнете стомана производствен капацитет от 50 милиона тона. Преди 18 май националното развитие и реформи Комисията проведе пресконференция, че към момента, тази година страната от стомана производствен капацитет на 31,7 милиона тона, 63.4 % от годишната задача. Стоманени производствен капацитет данни не включва незаконни "земя стомана" производствен капацитет. Това означава да има около 40 % от стомана, за да премахнете капацитет задачи във второто тримесечие на 5,6 месеца и 3 тримесечие да завърши.


Национално развитие и реформи Комисията говорител Meng Вей е посочи, че на националното развитие и реформи Комисията и други ведомства през януари тази година, проверки установи, че има е незаконно "земя стомана" капацитет, трябва да се пенсионира капацитет, оборудване за отстраняване не е на място и други въпроси. Следващата стъпка на откриването на проблема, ще бъдат комбинирани за разрешаване на излишния капацитет, елиминира назад производствен капацитет, забрана "земя стомана" работа, различно третиране, класификация обработка, отчетност трябва да бъде сериозен отчетност, критика трябва да бъде критикувана. В момента на националното развитие и реформи Комисията и други ведомства са винаги поддържа високо налягане ситуация на работата на производствения капацитет. За последните работата на местните работата междуведомствени срещата ще изпрати 13 проверка отбора на 2 май и отидете на 13 провинции (градове) след като проблемът е проверено, ще бъде в съответствие със закона, сериозно лечение.


Тази година Националната цени на стоманата роза миналата година ще бъде променливо.

QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png

1495699898(1).jpg

Един чифт:Април Stahlindustrie PMI индекс Für Zwei Aufeinander Folgende Маджоре полетата фон 49,1 % Wurde Следваща:Прекомерна защита на търговията, причинена от липсата на коригиране на цените на стоманата