Миналия месец PMI на стоманодобивната промишленост беше 52: Ускорен ръст на запасите

- Oct 09, 2018-


В основния под-индекс индексът на производствения индекс и инвентара на крайните стоки се увеличи значително, новите поръчки като индекса все още са силни, което показва, че производството на стомана ще остане по-силно, но продължаващото покачване на цените на стоманата потиска намерението за покупка на предприятия надолу по веригата , което доведе до спад в поръчките за стоманодобивни заводи, инвентаризация на готовата продукция. Производственият индекс на стоманодобивната промишленост през септември е 53,6%, с увеличение от 3,6%, а сегашното производство на стоманодобивни заводи остава енергично, с нарастване на поръчките за суровини и запасите.

old09xx.jpg

През септември индексът на покупните цени на стоманените суровини е нараснал с 1,5% до 63,2% спрямо предходния месец, а високата за нова година е нараснала с два месеца, което отразява разходите на стоманодобивните предприятия. Към 28 септември цената на стоманения скрап в района на Дзянсу е 2570 юана на тон (rmb). Същото по-долу), до 280 юана от края на миналия месец, провинция Шанси, две кокс цена на тон от 2420 юана, повече от миналия месец нарасна 30 юана; индексът на цените на желязната руда е 750 юана на тон, което е повече от 10 юана на месец. (източник: Китайска станция на икономическия проход)

Един чифт:316L неръждаема стомана с добра корозионна устойчивост към хлорид. Следваща:Ребар Краткосрочно Спестявайте повече нужда от слаби или сътресения по-ниски