Li Yiren: Как да реализира Интелигентна надстройка в Китай на желязо и стомана промишленост

- May 16, 2017-

През последните 100 години стоманени материали са били на света най-широко използваните, задължително функционални структурни материали, е все още в метален материал вътре най-ефективните, най-широко използваните, следващия дълъг период ще остане този статут. С "Произведено в Китай 2025" изпълнение, на Китай оборудване преработващата промишленост постепенно да на високо ниво, но също така неразделни от силната подкрепа на стоманени материали и осигуряване на качеството.


Тук е един въпрос, как традиционните стоманодобивната промишленост в оборудване за производството на високо ниво на тенденцията да се адаптират към оборудване за производство на индустрията за повишаване на качеството на стомана търсене, което е нашата стоманодобивната промишленост, интелигентни производство трябва първо да реши проблем

    

В последните няколко десетилетия Китай желязо и стомана индустрия е постигнала бързото развитие, от началото на реформата и отварянето на годишно производство от десетки милиони тона стомана, след кратък период от 30 години и сега годишно производство от повече от 800 милиона тона. Въпреки че това е "да на производствения капацитет" епоха, но в бъдеще, желязо и стомана промишленост ще продължи да ъпгрейд на цялата национална икономическа структура, специално оборудване, производствена промишленост да играе на високо ниво на играят важна роля.
За нас


Htongsteel се очертава като едно гише разтвор водещ доставчик за всички ви стоманени тръби, стоманена плоча, стомана бар & стоманени тръби фитинги изисквания. Ние сме един от най-големите износители & дистрибутори на тръба от неръждаема стомана, неръждаема стомана табела & неръждаема стомана бар в Китай. Нашите продукти са били широко използвани в много области в страната и чужбина. Всеки отдел са под перфектно управление и напълно автоматизирана производствена да предлагаме най-качествените продукти и бързи услуги на нашите клиенти.


Ако имате намерение да ни разберат, тогава го наричат скоро.


 Тел: +86 029 89306039

Факс: 029-89306039


6359427050850900556823992.png微信图片_20170515161444 - 副本.jpg

Един чифт:Капацитетът за производство на стомана е приключил повече от половината от годината Следваща:Стомана за производство на капацитет е изпълнила годишната задача от 63,4%