Климат за търговия на пазара, за да се намали тенденцията на замразяване на краткосрочните цени на стоманата

- Sep 29, 2018-

Днешните вътрешни фючърси за черни суровини са по-слаби, включително рязък спад на нишките, желязна руда леко надолу, малък спад в двойния кокс, преди националният ден да бъде хеджиращ настроението силен, голям отлив на средства, разсеяни покупки на спот пазар, сделката все още е приемлива, но цената продължи да намалява риска от натрупване на запаси, бизнес манталитет предпазливи, 28 септември На същия ден, 13 стоманолеярии в цялата страна публикува информация за корекция на цените и цените са намалени, с намаляване на 20- 174 юана / тон.


met-stlwrk-001-h.jpg


Днес цените на стоманата на различни разновидности на малко по-ниски, например, Strip Steel, ранният пазар като цяло падна, нямаше признак за спиране. Понастоящем базовите данни са отслабени, въпреки че неотдавнашното настроение е силно, но пазарът, за да избегне манталитета на инвентара, е еднакво тежък, което води до лесни за падане цени, но трудно да се повиши. През следващите два дни търговия атмосферата за търговия постепенно ще падне до точката на замръзване, а краткосрочната тенденция на цените на стоманата в страната се очаква да бъде слаба.


Един чифт:Китай Пекин, Тиендзин, Хъбей и други 6 провинции и градове ще премахнат допълнително и ще намалят капацитета на стоманодобивната промишленост Следваща:Първата половина от печалбите на стоманодобивната промишленост нараства повече от 1,5 пъти