Стоманени производствен капацитет е влязъл в решаваща периода

- May 19, 2017-

Развитие и реформи Комисията, Министерството на промишлеността и търговията, във връзка с други междуведомствените съвместна среща член единици, да засили координацията, отделя специално внимание на изпълнението на задачата, за насърчаване на развитието на Комисията, КЗК централния комитет и на Държавния съвет за разрешаване на излишния капацитет на режим на вземане на решения, развитие и реформи Комисията, региона, за да направи добра работа на годишната задача цели разлагането и се съсредоточи върху изпълнение на работата. В момента тази година предложените намаляване на желязо и стомана въглища производствен капацитет е била напълно приложена към съответните предприятия, оборудване и минно дело, да работят за постигане на добър старт.


До сега, тази година страната от стомана производствен капацитет на 31,7 милиона тона да завърши годишната задача 63.4 %; общо 68.97 милиона тона от въглища производствен капацитет за изпълнение на годишната задачата на 46 %. Следва да се отбележи, че стоманата на производствен капацитет данни не включват незаконни "земя стомана" капацитет. За "земя на стомана" региона е основно завършен работа задълбочено разследване, разследването установи, че "лента стомана" производствен капацитет е било преустановено, стомана пазарна поръчка е подобрено допълнително. В момента ние сме укрепване на надзор и контрол, за да гарантират, че до 30 юни преди пълната забрана за "земя на стомана."


В съответствие с разполагането на Държавния съвет, през януари тази година, желязо и стомана промишленост за решаване на излишния капацитет и затруднения в развитието на междуведомствените съвместна среща съставен от 12 отбора на инспекция, отиде да 30 провинции ( автономни региони и общини) и Синцзян производство и строителство корпус за извършване на специални проверки, проверете 228 желязо и стомана предприятия, 150 въглищни мини.


Meng Вей каза, че от инспекция ситуацията, през 2016 г. страната от 400 кубически метра и под възпламеняващ пещен 39, зад Желязната производствения капацитет на 6.77 милиона тона, 30 тона и под конвертор и електрическа пещ 71, зад производство на стомана капацитет на 10.96 милиона тона. Затворени около 300000 тона под размера на малки въглищна мина около 1500, зад въглища производствен капацитет от 120 милиона тона. 2016 металодобив на желязо и стомана да премахне назад производствен капацитет на специални действия намерени назад стомана производствен капацитет, е била разрушена или запечатани съгласно изискванията; трябва да бъдат затворени и срок от клас въглищни мини, е била извършена както изисква да затвори.


Като отчитат на Китай стомана "за производствения капацитет" е влязъл нов етап, общото налягане за постепенно облекчаване на излишния капацитет, структурни противоречия стават все по-видни. За тази цел, Джоу Jianqi предполага, че бъдещето "капацитет" политика да се разрежда "количество" на показатели, чрез строга защита на околната среда за премахване на несъответствие производствен капацитет и неефективни производствени мощности; препратка към международните напреднали практики, съчетани с Разширено предприятия в Китай на емисиите технология ниво, по-нататъшно подобряване на желязо и стомана предприятия в интензивни райони и промишлени интензивно от желязо и стомана предприятия, основните замърсител изхвърляне стандарти; укрепване на стимули за насърчаване на желязо и стомана предприятия да постигне чисти емисии.


   

    6359427050850900556823992.png

车间外景.JPG

За нас


Htongsteel се очертава като едно гише разтвор водещ доставчик за всички ви стоманени тръби, стоманена плоча, стомана бар & стоманени тръби фитинги изисквания. Ние сме един от най-големите износители & дистрибутори на тръба от неръждаема стомана, неръждаема стомана табела & неръждаема стомана бар в Китай. Нашите продукти са били широко използвани в много области в страната и чужбина. Всеки отдел са под перфектно управление и напълно автоматизирана производствена да предлагаме най-качествените продукти и бързи услуги на нашите клиенти.


Ако имате намерение да ни разберат, тогава го наричат скоро.
Тел: +86 029 89306039

Факс: 029-89306039


Един чифт:Прекомерна защита на търговията, причинена от липсата на коригиране на цените на стоманата Следваща:Китай банкиране регулиране Комисията да проучи разполагането на желязо и стомана предприятия да ливъридж