Тази година въглища за капацитет програма за производство на желязо освободен

- May 26, 2017-

Развитие и реформи Комисията, Министерството на промишлеността и други отдели новоемитирани "на 2017 желязо и стомана промишленост за решаване на излишния капацитет за постигане на затруднения в развитието на възгледите на работата", ясно 2017 г. страната ще се оттегли около 50 милиона тона необработена стомана производство капацитет, излизане въглища производствен капацитет от 150 милиона тона или повече.

В стомана до на производствения капацитет, изискванията на "становища", 30 юни 2017 г., "земя стомана" производствен капацитет да се оттегли от закона; за укрепване на ефективна доставка на стоманодобивната промишленост, да се избегне цена ups и спадове; 2013 от производството на необработена стомана капацитет от около 50 милиона тона; Сливане и реорганизация да вземе нов темпото, за да се постигне съществен напредък; стриктно прилагане на разположение процедури, мулти-отворен работници да се пресели на пътя и се стремят да направят работниците не са уволнени работни места, безработни; в съответствие с принципа на маркетизация върховенството на закона правилно изхвърлят корпоративен дълг, политика за обезвреждане; ускоряване на трансформацията и обновяване и насърчаване на по-нататъшно оптимизиране на промишлени оформление.

По отношение на въглища производствен капацитет, изискването за "становища", настояват за задна дата на производствения капацитет трябва да се пенсионира, да оттеглят рано, 2017 години въглища производствен капацитет от повече от 150 милиона тона, за да се постигне общо въглища, регионални, разнообразие and търсенето на основни баланс. Многопартийна работници да отворят пътя за презаселване правилното поставяне на работниците; съгласно принципа на маркетизация и върховенството на Закона за активно насърчаване на корпоративни дългове и реализация на активите и се стремят да постигнат съществен напредък. Ускоряване на сливането и преустройство, трансформация и модернизация, за по-нататъшно оптимизиране промишлени оформление.

7QUU_RT793JLT5]YG@5{`89.png

Един чифт:Китай стомана асоциация: За насърчаване на производството на стомана да лоста в скоростната лента Следваща:90 градуса лакът