Фланец от неръждаема стомана с голям размер

Фланец от неръждаема стомана с голям размер

Вид на фланеца: Фланци за плъзгане, Сляпи фланци, Фланци за закрепване на фуги, Фланци за заваряване на шията, Фланцови плочи, Фланци за гнездо за заваряване, Фланци с резба

Фланците обикновено се използват, когато има връзка с клапани, редови инструменти и / или се изисква връзка с дюзи на оборудването. Фланцовите фитинги обикновено включват притискане на две повърхности, които трябва да бъдат плътно съединени с помощта на резбови болтове, клинове, скоби или други средства за прилагане на високи сили на натиск. [16] Често между фланците се монтира уплътнение, опаковка или О-пръстен, за да се предотврати изтичане, но понякога е възможно да се използва само специална грес или изобщо нищо, ако повърхностите за чифтосване са точно оформени. Фланците са проектирани според следните показатели за налягане: 150 lb, 300 lb, 400 lb, 600 lb, 900 lb, 1500 lb и 2500 lb или 10 Bar, 15Bar, 25Bar, 40Bar, 64Bar, 100Bar и 150Bar. Предлагат се различни видове фланци в зависимост от типа на конструктивните им характеристики. По-долу са видовете фланци, които обикновено се използват за тръбопроводи. Тези фланци се предлагат с различна облицовка като повдигнато лице, плоско лице, лицева страна на пръстена и др.

Тип на фланеца са по-долу:

Плъзгащи се фланци, Сляпи фланци, Фланци за закрепване на фуги, Фланци за заваряване на шията, Фланцови фланци, Фланци за гнездо за заваряване, Фланци с резба.

Фланците за приплъзване се плъзгат по тръбата и след това се заваряват отвътре и отвън, за да се осигури достатъчна якост и да се предотврати изтичане. Този фланец се използва вместо заваръчни врати от много потребители поради по-ниската цена, а също и поради факта, че изисква по-малка точност при рязане на тръбата на дължина.

Слепите фланци нямат отвор и се използват за изключване на тръбна система или васален отвор. Дизайнът му позволява лесен достъп до васални или тръбопроводи за проверка. Може да се доставя със или без главини по избор на производителя.

Фланците за заваръчни врати са проектирани така, че да се присъединят към тръбната система чрез челно заваряване. Те са скъпи поради дългата си шия, но се предпочитат при големи натоварвания на тръбата, намалявайки приложенията на стрес. Шията или главината предава концентрация на напрежение в основата на фланеца. Постепенният преход на дебелината от основата на главината към дебелината на стената при заваръчната заварка осигурява важно укрепване на фланеца. Турбулентността и ерозията се намаляват поради съвпадащия размер на отвора на тръбата и фланеца.

Съединителни фланци са подобни на приплъзване на фланци по контур, но отворът е насрещно да се приеме тръба. Диаметърът на оставащия отвор е същият като вътрешния диаметър на тръбата. Филатна заварка около главината на фланеца прикрепя фланеца към тръбата. Допълнителна интервална заварка може да се прилага при приложения с високо напрежение. Най-голямата му употреба е в система за високо налягане, като хидравлични и парни тръбопроводи.

Фланецът на шарнирния шарнир отново е подобен на плъзгащия се фланец, но той има радиус в пресечната точка на отвора и лицето на фланеца, за да побере края на закрепването на обиколката. Лицето на края на затвора образува лицето на уплътнението на фланеца. Приложението му е там, където частите на тръбните системи трябва да бъдат демонтирани бързо и лесно за проверка или подмяна.

Степен и материал

ASTM A182 F304, F304L, F316, F316L, F321, F347, 316,316L, 321, 310S, 904L, S31803, F51.

Вид на фланеца

Плъзгащи се фланци, Сляпи фланци, Фланци за закрепване на фуги, Фланци за заваряване на шията, Фланцови фланци, Фланци за гнездо за заваряване, Фланци с резба

Фланец стандарт

GB, JIS, BS, DIN, ANSI

спецификация

1/8 ”, 1/4”, 3/8 ”, 1/2”, 3/4 ”, 1”, 1-1 / 4 ”, 1-1 / 2”, 2 ”, 2-1 / 2 ", 3", 4 ", 6" .... 32 "

Оценки за налягане

 

Клас: 150, 300, 400, 600, 900, 1500, 2500.

PN: 6, 10, 16, 25, 40, 64, 160, 5K-40K.

Уплътнителна повърхност

FF, RF, LJ, FM, RTJ, RJ

Приложение:

 

Фланецът от неръждаема стомана се използва широко при свързване на тръбопровода в петролни, химически, енергийни, газови, водни, тръбопроводи, топлообменници, корабостроене, строителство.

Фланцевите връзки обикновено са по-обемни от другите връзки, но могат да се представят добре при взискателни приложения, като големи водопроводи и хидроелектрически системи.

Свързано търсене: Фланци, стоманен фланец, фланец за монтаж на тръби, фланец от въглеродна стомана, фланец от неръждаема стомана, газов фланец, маслена фланеца, стоманени фланци, фланец за маслени тръби, заваръчен фланец с плъзгащо покритие, фланец на SO, RF SO фланец, заварен шиен фланец, Заварен фланец, WN фланец, WN RF фланец, WNF фланец, LJ фланци, LJF фланец, LJF фланци, TH фланци, TH фланец, TH резбови фланци, фланци с гнездо, SW фланци, гнездо заварени SW фланци, фланци за тръбопроводи, Фланци за гнездо за заваръчни тръби, Фланци за плочи, РТ фланци, заварени Фланци за плоча, Фланци от въглеродна стомана, Фланци от неръждаема стомана.

изображениеизображение


изображениеизображение

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ :

产品 .jpg


Заповядайте, за да изпратите запитвания, най-добрата оферта ще ви бъде изпратена скоро!

 

Тел: +86 029 89306039

Имейл: info@sxht-group.com

Mobile / WhatsApp / Wechat: +86 1389 1997 186


Един чифт: 304 тръби от неръждаема стомана

Следваща: Не