Неръждаема стоманена тръба

Неръждаема стоманена тръба

Кръстните фитинги се наричат също и 4-пътни фитинги. Ако линията на клона преминава изцяло през чай, монтажът става кръст. Кръстът има един вход и три изхода или обратното. Те често имат накрайници с гвоздеи с разтворител или вътрешни резбови краища. Кръстните фитинги могат да генерират огромно количество ...

Чат сега

Информация за продукта

Кръстните фитинги се наричат също и 4-пътни фитинги. Ако линията на клона преминава изцяло през чай, монтажът става кръст. Кръстът има един вход и три изхода или обратното. Те често имат накрайници с гвоздеи с разтворител или вътрешни резбови краища.


Кръстните фитинги могат да генерират огромно количество напрежение върху тръбите, тъй като температурните промени се променят, тъй като те са в центъра на четири свързващи точки. Тройката е по-стабилна от кръста, тъй като чайът се държи като трикрака табуретка, докато кръста се държи като четирикраки изпражнения. (Геометрично "всякакви 3 неколинни точки определят равнина", така че 3 крака са по същество стабилни.) Кръстове са често срещани в пожарогасителните системи, при които стресът, причинен от топлинното разширение, обикновено не е проблем, но не и при водопроводните системи допълнителните разходи в сравнение с използването на два типа.


Huitongsteel се очертава като единственият водещ доставчик на решения за всички ваши изисквания за кръстосани тръби. Ние сме един от най-големите износители и дистрибутори на тръби кръст в Китай. Нашите продукти са широко използвани в много области, както в страната и чужбина. Всеки отдел е под перфектно управление и напълно автоматизирана продукция, за да предложи на нашите клиенти най-добрите качествени продукти и бързи услуги.

Размер:

Безшевни: 1/2 "-24", заварени: 24 "-96"

Дебелина: SCH10-XXS


Stainless Steel Pipe Fitting CrossЕдин чифт:316L плоча от неръждаема стомана Следваща:Безшевна тръба от неръждаема стомана 304 310S 316 316l 316Ti 317 2205

Запитване