Кръст за монтаж на тръба от неръждаема стомана

Кръст за монтаж на тръба от неръждаема стомана

Кръстосаните фитинги също се наричат 4-посочни фитинги. Ако разклонителната линия преминава изцяло през тройник, фитинга се превръща в кръст. Кръстът има един вход и три изхода, или вицето. Те често имат заварени с разтворител краища на гнездото или женски краища с резба. Кръстосаните фитинги могат да генерират огромно количество ...

Кръстосаните фитинги също се наричат 4-посочни фитинги. Ако разклонителната линия преминава изцяло през тройник, фитинга се превръща в кръст. Кръстът има един вход и три изхода, или вицето. Те често имат заварени с разтворител краища на гнездото или женски краища с резба.


Кръстосаните фитинги могат да генерират огромно напрежение върху тръбите, тъй като температурата се променя, тъй като те са в центъра на четири точки на свързване. Тройникът е по-стабилен от кръста, тъй като тий се държи като столче с три крака, докато кръстът се държи като столче с четири крака. (Геометрично, "всякакви 3 неколинеарни точки определят равнина", така че 3 крака са присъщи стабилни.) Кръстовете са често срещани в системи за пръскане на пожар, където напреженията, причинени от термично разширение, обикновено не са проблем, но не и във водопроводите, поради тяхното допълнителни разходи в сравнение с използването на два тениска.


Huitongsteel се превърна в водещ доставчик на решение за едно спиране за всички ваши изисквания за кръстосани тръби. Ние сме един от най-големите износители и дистрибутори на кръстосани тръби в Китай. Нашите продукти са широко използвани в много области както у нас, така и в чужбина. Всеки отдел е с перфектно управление и напълно автоматизирана продукция, така че да предлагаме най-качествените продукти и бързи услуги на нашите клиенти.

Размер:

Безшевни: 1/2 ”-24”, Заварени: 24 ”-96”

Дебелина: SCH10-XXS


Stainless Steel Pipe Fitting Cross

Един чифт: 316L плоча от неръждаема стомана

Следваща: Безшевна тръба от неръждаема стомана 304 310S 316 316l 316Ti 317 2205