Стоманени фланци

Стоманени фланци
Chat Now
Информация за продукта
Информация за продукта

       

Фланци обикновено се използват, когато има връзка с клапани, in линия инструменти и/или връзка към оборудване дюзи се изисква. Фланци фитинги обикновено включват натискане на две повърхности да се присъедини плътно заедно, резбовани болтове, клинове, скоби или други средства за прилагане на висок натиск сили. [16] често уплътнение, опаковане или o-пръстен е монтиран между фланци за предотвратяване на течове, но понякога е възможно да се използват само специална грес, или нищо на всички, ако чифтосване повърхности са прецизно оформени. Фланци са предназначени за следните оценки налягане: 150 lb, 300 кг, 400 lb, 600 паунда, 900 lb, 1500 lb и 2500 кг или 10 бара, 15Bar, 25Bar, 40Bar, 64Bar, 100Bar и 150 бара. Различните видове на фланци са налични, в зависимост от типа на им конструкционни характеристики. По-долу са типове фланци, обикновено се използва в тръбопроводи. Тези фланци се предлагат с различно изложение като повдигнат лицето, плоска лицева, пръстен съвместни лицето и др.За нас


Htongsteel се очертава като едно гише разтвор водещ доставчик за всички ви стоманени тръби, стоманена плоча, стомана бар & стоманени тръби фитинги изисквания. Ние сме един от най-големите износители & дистрибутори на тръба от неръждаема стомана, неръждаема стомана табела & неръждаема стомана бар в Китай. Нашите продукти са били широко използвани в много области в страната и чужбина. Всеки отдел са под перфектно управление и напълно автоматизирана производствена да предлагаме най-качествените продукти и бързи услуги на нашите клиенти.


Ако имате намерение да ни разберат, тогава го наричат скоро.

Тел: +86 029 89306039

Факс: 029-89306039


HUITONG е известен Китай тръби/тръби от неръждаема стомана производител и доставчик, оборудвани с продуктивни фабрика и компания и като професионален стоманен фланец износител и продавача, ние сме винаги приветства ви да купите и висококачествена стомана на едро фланеца от нашата фабрика.

Запитване