Черна неръждаема стомана табела и

Черна неръждаема стомана табела и

Черна неръждаема стомана табела е и, което е един вид на топлинна обработка, всъщност повечето от неръждаема стомана табела листа е черен, след като произведени, тя ще бъде по-добре търси след разтвор и туршии и студено валцувани неръждаема стомана табела е ярка, тъй като sur лицето е 2B довършителни.

Чат сега

Информация за продукта

2 Б повърхностни студено валцуване след топлинна обработка, туршии и след това довършителни търкаляне да направи повърхността умерено светъл човек. Тъй като повърхността е гладка, лесно се шлайфа отново, направете повърхността по-светъл, широк спектър на употреба, например съдове, строителни материали и така нататък. Използването на повърхностна обработка за подобряване на механични свойства, почти всички употреби.


Black Stainless Steel Plate Annealed


Ако ви трябва черен неръждаема стомана табела pls контакт с нас, за да потвърдите детайлите спецификацията, е необходимо за да напишете писмо за споразумение да потвърди всички детайли, защото има няколко клиенти да купуват черна неръждаема стомана табела, това е вид на неръждаема стомана p късно, рядко в пазара и се нуждаят от повече процес, за да отговарят на вашите изисквания.Black Stainless Steel Plate Annealed


Неръждаема стомана в производството за намаляване или премахване на всички видове на неравномерно явление в стомана предприе редица важни мерки за подобряване на устойчивостта на корозиране на стомана.


Сте добре дошли да изпратите запитване, най-добрите котировка и технологични данни лист ще бъде изпратено до вас скоро!

Ако има някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас!

Тел: +86 029 84510010

Имейл: info@sxht-group.com

Мобилни / WhatsApp / Wechat: +86 1389 1997 186

Един чифт:Китай Диамантена плоча от неръждаема стомана 304 Следваща:304 Огъване на неръждаема стомана

Запитване