Фланец

Фланец

Фланци обикновено се използват, когато има връзка с клапани, in линия инструменти и/или връзка към оборудване дюзи се изисква. Фланци фитинги обикновено включва натискане две повърхности да бъдат j

Чат сега

Информация за продукта

Huitong специална стомана Co., Ltd е известен Китай фланец производител и доставчик, оборудвани с продуктивни фабрика и компания и като професионален фланец износител и продавача, ние сме винаги приветства можете да закупите и на едро високо качество фланци, стоманен фланец, холендрови, фланец, фланец въглеродна стомана, неръждаема стомана фланци от нашата фабрика.

Фланци обикновено се използват, когато има връзка с клапани, in линия инструменти и/или връзка към оборудване дюзи се изисква. Фланци фитинги обикновено включват натискане на две повърхности да се присъедини плътно заедно, резбовани болтове, клинове, скоби или други средства за прилагане на висок натиск сили. [16] често уплътнение, опаковане или o-пръстен е монтиран между фланци за предотвратяване на течове, но понякога е възможно да се използват само специална грес, или нищо на всички, ако чифтосване повърхности са прецизно оформени. Фланци са предназначени за следните оценки налягане: 150 lb, 300 кг, 400 lb, 600 паунда, 900 lb, 1500 lb и 2500 кг или 10 бара, 15Bar, 25Bar, 40Bar, 64Bar, 100Bar и 150 бара. Различните видове на фланци са налични, в зависимост от типа на им конструкционни характеристики. По-долу са типове фланци, обикновено се използва в тръбопроводи. Тези фланци се предлагат с различно изложение като повдигнат лицето, плоска лицева, пръстен съвместни лицето и др.

Фланец тип са като по-долу:

Без фланци, слепи фланци, препокриване фланци, заваряване врата фланци, плоча фланец, сокет заваряване фланци, фланци с резба.

Приплъзване на фланци са подхлъзнах над тръбата и след това заварени от вътре и отвън да осигури достатъчна здравина и предотвратяване на изтичане. Този фланец се използва вместо заварка гърла от много потребители поради своята по-ниска цена, а също и факта, че тя изисква по-малко точността при рязане тръба с дължина.

Слепи фланци не са род и се използват за изключване на тръбопроводната система или васал отваряне. Му дизайн позволява лесен достъп до васал или тръбна система за инспекция цел. Тя може да бъде доставена с или без концентратори по избор на производителя.

Заварка врата фланци са предназначени да бъде присъединен към тръбопроводната система от челно заваряване. Те са скъпи поради своята дълга шия, но е предпочитан за високи натоварвания на тръбата, намаляване на стреса приложения. На шията, или главина на колело, предава стрес концентрация в основата на фланеца. Постепенният преход на дебелина от основата на концентратора към дебелината на стената на точкова заварка предоставя важни укрепване на фланеца. Турбулентност и ерозията са намалени поради съвпадение роди размер на тръбата и фланец.

Гнездо фланци са подобни на приплъзване на фланци в структура, но роди контра е скучно да приеме тръба. Диаметърът на останалите роди е същата като вътрешната диаметър на тръбата. Филе заварка около центъра на фланеца придава фланеца на тръбата. Незадължителен интервал заварка може да се прилага в голям стрес приложения. Използването му най-големият е в система за високо налягане като хидравлични и пара линии.

Препокриване фланец отново е подобно на приплъзване фланец, но тя има радиус на пресечната точка на роди и фланец лицето да побере край скута все още мъниче. Лицето на мъниче край образува уплътнение лицето на фланеца. Приложенията му са, където раздели на тръбопроводни системи трябва да бъдат демонтирани бързо и лесно за проверка или замяна.

Клас и материали

F304 ASTM A182, F304L, F316, F316L, F321, F347, 316, 316 L, 321, 310S, 904 L, S31803, F51.

Фланец тип

Без фланци, слепи фланци, препокриване фланци, заваряване врата фланци, плоча фланец, сокет заваряване фланци, фланци с резба

Фланец стандарт

GB, JIS, BS, DIN, ANSI

Спецификация

1/8", 1/4", 3/8", 1/2", 3/4", 1", 1-1/4", 1-1/2", 2", 2-1/2", 3", 4", 6".

Налягане рейтинги

Клас: 150, 300, 400, 600, 900, 1500, 2500.

PN: 6, 10, 16, 25, 40, 64, 160, 5K - 40K.

Запечатване на повърхността

FF, RF, ЗСВ, FM, R.T.J, R.J.

Приложение:

Фланци от неръждаема стомана се използва широко при свързване на тръбопровода с нефт, химически, мощност, газ, вода, тръбопроводи, топлина ex-чейнджър, корабостроене, строителство.

Фланцеви връзки са склонни да бъдат по-обемисти от други връзки, но могат да се представят добре в взискателните приложения, като големи водопроводи и водноелектрическа енергия системи.

Свързани с търсене: Фланци стоманени фланци, тръба монтаж фланец, въглеродна стомана фланец, фланци от неръждаема стомана, газ фланец, масло фланец, стоманени фланци, нефт тръби фланцеви, Фиш заварени фланец, така фланец, RF така фланец, заварени фланец, Welded-врата фланец, WN фланец, WN RF фланец, WNF фланец, LJ фланци LJF фланец, LJF фланци, та фланци, та фланец, та резба фланци, сокет фланци, ЮЗ фланци, сокет фланци SW , холендрови фланци, сокет тръба фланци, плоча фланец, PT фланци, заварени фланци с табела, фланци от въглеродна стомана, фланци от неръждаема стомана.


Един чифт:Бобина от неръждаема стомана Следваща:Тръба Tee

Запитване