Тръба Tee

Тръба Tee

Чай е най-често срещаните тръба монтаж. Тя се предлага с всички женски муфи, всички разтворител заварка гнезда, или с противопоставя разтворител заварка гнезда и страничен отвор с женски теми. Той се използва

Чат сега

Информация за продукта

Huitong специална стомана Co., Ltd е известен Китай тръба tee производител и доставчик, оборудвани с продуктивни фабрика и компания и като професионален тръба tee износител и продавача, ние сме винаги приветства можете да закупите и на едро високо качество тръба монтаж tee, тръба тройници, чай за тръба, 3 начин пресичат t-елемент кръст чай от нашата фабрика.

Чай е най-често срещаните тръба монтаж. Тя се предлага с всички женски муфи, всички разтворител заварка гнезда, или с противопоставя разтворител заварка гнезда и страничен отвор с женски теми. Той се използва или да комбинирате или разделите флуиден поток. Това е вид на холендрови, която е Т-образна като две обекти, на 90° до свързването към основната линия. Той е на кратко парче тръба с странично оттичане. Чай се използва за свързване на тръби с различни диаметри, или за промяна на посоката на тръбата писти. Те са изработени от различни материали и налична в различни размери и завършва. Те са широко използвани в тръбопроводни мрежи за транспортиране на две фази течност смеси. Те са категоризирани като: равно чай и неравни чай.

Когато размерът на клона е същата като заглавна тръби, равни чай се използва и когато размерът на клон е по-малка от тази на header размер, намалена tee ще се използва. Най-често срещаните са тениски със същите размери на входа и изхода. Някои от промишлените тениски са прави чай, намаляване на чай, двойна клон Tee, двойна клон намаляване Tee, конична Tee, двойна клон конична Tee, главоч Tee, конична намаляване Tee, двойна клон конична намаляване Tee, допирателна чай и двойна клон допирателна Tee.The над тениски са категоризирани на базата на тяхната структура и форми. Те също могат да бъдат класифицирани въз основа на прилагането, те са длъжни да изпълняват.

Htongsteel е един от водещите Китай тръба чай производители и доставчици, ако искате да закупите или покупка висококачествени чайове pro професионална компания, фабрика, продавача и износител, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Спецификация:

Безшевни: 1/2 '' – 24'', заварени: 24''-96'', дебелина: SCH10-XXS

Клас и материали:

Неръждаема стомана: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Легирана стомана: ASTM A234 WP12, WP11, WP22, РП5, WP9, WP91.

Стоманени стандарт:

ИАНМСП B16.9, ИАНМСП B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Свързани търси: тръба монтаж t-елемент тръба чай, чай за тръба, 3 начин пресичат t-елемент кръст t-елемент равен Tee, стомана равни Tee, неръждаема стомана равни Tee, сплав стомана равни Tee, редуктор Tee, стомана редуктор Tee, неръждаема стомана редуктор Tee, легирана стомана редуктор чай.


Един чифт:Фланец Следваща:Редуктор

Запитване