Тръбна тръба

Тръбна тръба

Стоманен стандарт: ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313

Тройник е най-често срещаният монтаж на тръбата. Предлага се с всички гнезда за женски резби, всички гнезда за заваряване на разтворител или с противоположни гнезда за разтворител и страничен изход с женски резби. Използва се за комбиниране или разделяне на поток от течност. Това е тип тръбен монтаж, който е с Т-образна форма с два изхода, на 90 ° спрямо връзката с главната линия. Това е късо парче тръба със страничен изход. Тройник се използва за свързване на тръби с различен диаметър или за промяна на посоката на тръбите. Те са изработени от различни материали и се предлагат в различни размери и облицовки. Те се използват широко в тръбопроводни мрежи за транспортиране на двуфазни течни смеси. Те се категоризират като: равен тройник и неравномерен тройник.

Когато размерът на клона е същият като тръбите за заглавие, се използва равен тройник и когато размерът на клона е по-малък от този на размера на заглавката, ще се използва намален тройник. Най-често са тройници с еднакви размери на входа и изхода. Някои от индустриалните тройници са: Прав тройник, Редуциращ тройник, Двойно разклоняване на тройника, Двойно клонче за редуциране, Коничен тройник, Двойно разклонение Коничен тройник, Тройник, Коничен редуциращ тройник, Двойно разклонение Конусно редуциращ тройник, Тангенциален тройник и Двойно разклонение Тангенциален тройник . Горните тройници се категоризират въз основа на техните форми и структура. Те също могат да бъдат класифицирани въз основа на заявлението, което са длъжни да изпълнят.

Htongsteel е един от водещите производители и доставчици на тръбни тройници в Китай, ако искате да закупите или закупите висококачествена професионална компания tee, професионална компания, фабрика, продавач и износител, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Спецификация:

Безшевни: 1/2 '' - 24 '', Заварени: 24 '' - 96 '', Дебелина: SCH10-XXS

Степен и материал:

Неръждаема стомана: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Легирана стомана: ASTM A234 WP12, WP11, WP22, WP5, WP9, WP91.

Стоманен стандарт:

ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Свързано търсене: Тройник за монтаж на тръби, тройник за тръба, тройник за тръба, 3-посочен кръстосан тройник, напречен тройник, равен тройник, стоманен равен тройник, неръждаема стомана равен тройник, легирана стомана равен тройник, редуктор тройник, стоманен редуктор тройник, неръждаема стомана редуктор тройник , Тройник за редуктор от легирана стомана.


Един чифт: 45 ~ 180 градуса лакът

Следваща: редуктор